2016 – 17

BELL SCHEDULE

1 ST PERIOD -	9:00 - 10:35	(95 MIN.)	
Passing period	10:35 –	10:41	(6 min.)
2 ND PERIOD -	10:41 – 12:21	(100 MIN	.)
Passing period	12:21 -	- 12:27	(6 min.)
3 RD PERIOD -	12:21 – 2:33	(132 MIN	.)
Passing period	2:33 -	- 2:39	(6 min.)
4 TH PERIOD -	2:39 – 4:15	(96 MIN.)	

A Lunch – 12:21 – 12:51	(tardy bell rings for A lunch bunch @ 12:56)
B Lunch – 12:55 – 1:25	(tardy bell rings for B lunch bunch @ 1:30)
C Lunch – 1:29 – 1:59	(tardy bell rings for C lunch bunch @ 2:04)
D Lunch – 2:03 – 2:33	(tardy bell rings for 4 th period @ 2:39)